Oznámenie o ochrane osobných údajov webových stránok - v súlade s právnymi predpismi EÚ o spracovaní údajov.

1. ÚVOD

Toto upozornenie o ochrane osobných údajov poskytuje podrobnosti o tom, ako zhromažďujeme a spracovávame vaše osobné údaje prostredníctvom používania nášho webu https://classiccarbs.co.uk

Poskytnutím nám vašich údajov nám dáva záruku, že ste starší ako 13.

Emmanuel Grigoriou t / a Classic Carbs UK je správca údajov a sme zodpovední za vaše osobné údaje (v tomto oznámení o ochrane osobných údajov), ktoré sú uvedené ako "my", "my" alebo "naše".

Kontaktné údaje:
Classic Carbs UK
Emmanuel Grigoriou
Workshop 2, jednotka 19,
Premier Partnership Estate
Leys Road
Brierley Hill
West Midlands
DY5 3UP
Spojené kráľovstvo

Úplné meno právnickej osoby: Emmanuel Grigoriou obchoduje ako Classic Carbs UK

Emailová adresa: [chránené e-mailom]

Je veľmi dôležité, aby informácie, ktoré máme o vás, boli presné a aktuálne. Dajte nám prosím vedieť, kedykoľvek sa vaše osobné údaje zmení prostredníctvom e-mailu na nás [chránené e-mailom]

2. AKÉ ÚDAJE ZÍSKAME O VÁS, NA KTORÝ ÚČEL A NA ZÁKLADE, KTORÝ PROTIME
Osobné údaje sú akékoľvek informácie schopné identifikovať jednotlivca. Nezahŕňa anonymizované údaje.

Môžeme spracovať nasledujúce kategórie osobných údajov o vás:

• Komunikačné údaje, ktoré zahŕňajú akúkoľvek komunikáciu, ktorú nám pošlete, či už cez kontaktný formulár na našej webovej stránke, prostredníctvom e-mailu, textu, sociálnych správ, zasielania sociálnych médií alebo akejkoľvek inej komunikácie, ktorú nám pošlete. Tieto údaje spracovávame na účely komunikácie s vami, vedenia záznamov a na zriadenie, vykonávanie alebo obranu právnych nárokov. Naším oprávneným dôvodom na toto spracovanie sú naše oprávnené záujmy, ktoré v tomto prípade majú odpovedať na oznámenia, ktoré nám boli zaslané, uchovávať záznamy a vytvárať, sledovať alebo obhajovať právne nároky.

• Údaje o zákazníkoch, ktoré obsahujú údaje týkajúce sa akýchkoľvek nákupov tovaru a / alebo služieb, ako je vaše meno, názov, fakturačná adresa, e-mailová adresa doručovanej adresy, telefónne číslo, kontaktné údaje, údaje o kúpe. V zriedkavých prípadoch, keď nás zaplatíte cez telefón, hneď ako prešla platba, rozdeľujeme a zničime podrobnosti o vašej karte. Tieto údaje spracovávame na dodanie tovaru a / alebo služieb, ktoré ste si zakúpili, a na vedenie záznamov o takýchto transakciách. Naším oprávneným dôvodom pre toto spracovanie je plnenie zmluvy medzi vami a nami a / alebo vykonaním krokov na Vašu žiadosť o uzatvorenie takejto zmluvy.

• Užívateľské údaje, ktoré obsahujú údaje o tom, ako používate našu webovú stránku a akékoľvek online služby spolu s akýmikoľvek údajmi, ktoré uverejníte na našej webovej stránke alebo prostredníctvom iných online služieb, ako je napríklad naša stránka Facebook. Tieto údaje spracovávame na účely prevádzkovania našich webových stránok a zabezpečenia poskytovania relevantného obsahu, zabezpečenia bezpečnosti našich webových stránok, udržiavania záloh našich webových stránok a / alebo databáz a umožnenia publikovania a správy webových stránok, iných online služieb a podnikania. Naším oprávneným dôvodom pre toto spracovanie sú naše oprávnené záujmy, ktoré v tomto prípade umožňujú riadne spravovať naše webové stránky a naše podnikanie.

• Technické údaje, ktoré obsahujú údaje o používaní našich webových stránok a on-line službách, ako napríklad vaša IP adresa, vaše prihlasovacie údaje, podrobnosti o vašom prehliadači, dĺžku návštevy stránok na našej webovej stránke, zobrazenia stránok a navigačných ciest, podrobnosti o počte kedy používate našu webovú lokalitu, nastavenia časového pásma a iné technológie na zariadeniach, ktoré používate na prístup k našim webovým stránkam. Zdroj týchto údajov pochádza z nášho analytického systému sledovania. Tieto údaje spracovávame na analýzu používania našich webových stránok a ďalších online služieb, na správu a ochranu našej firmy a webových stránok, na poskytovanie relevantného obsahu a reklám na webe a na pochopenie účinnosti našej reklamy. Našou zákonnou pôdou pre toto spracovanie sú naše legitímne záujmy, ktoré v tomto prípade umožňujú riadne spravovať naše webové stránky a naše podnikanie a rozvíjať naše podnikanie a rozhodovať o našej marketingovej stratégii.

• Marketingové údaje, ktoré obsahujú údaje o vašich preferenciách pri prijímaní marketingu od nás a vašich komunikačných preferenciách. Tieto údaje spracovávame, aby ste sa mohli podieľať na našich propagačných akciách, ktoré by sme mohli mať, ako napríklad súťaže, výhry a bezplatné darčeky, aby vám poskytli relevantný obsah a inzeráty na webových stránkach a aby merali alebo pochopili účinnosť tejto reklamy. Našou zákonnou pôdou pre toto spracovanie sú naše oprávnené záujmy, ktoré v tomto prípade skúmajú, ako zákazníci využívajú naše produkty / služby, rozvíjajú ich, rozvíjajú naše podnikanie a rozhodujú o našej marketingovej stratégii.

• Môžeme využívať údaje o zákazníkoch, používateľské údaje, technické údaje a marketingové údaje, aby sme vám poskytli relevantný obsah a reklamné informácie (vrátane inzerátov na Facebooku alebo iných reklamných obsahov) a aby sme merali alebo pochopili účinnosť reklamy, ktorú vám poskytujeme. Naša zákonná pôda pre toto spracovanie je legitímne záujmy, ktoré majú rásť naše podnikanie. Takéto údaje môžeme použiť aj na odosielanie ďalších marketingových správ. Naša zákonná pôda pre toto spracovanie je buď súhlas alebo oprávnené záujmy (konkrétne rast nášho podnikania).

Citlivé údaje

Nezhromažďujeme žiadne citlivé údaje o vás. Citlivé údaje sa vzťahujú na údaje, ktoré obsahujú údaje o vašej rase alebo etnickej príslušnosti, náboženské alebo filozofické presvedčenie, sexuálny život, sexuálnu orientáciu, politické názory, členstvo v odboroch, informácie o vašom zdraví a genetické a biometrické údaje. Nezhromažďujeme žiadne informácie o odsúdeniach a trestných činoch.
V prípade, že sme povinní zhromaždiť osobné údaje zo zákona alebo podľa zmluvných podmienok medzi nami a neposkytnete nám tieto údaje na požiadanie, nebudeme môcť plniť zmluvu (napríklad dodať tovar alebo služby vám). Ak nám neposkytnete požadované údaje, pravdepodobne bude potrebné zrušiť produkt alebo službu, ktorú ste si objednali, ale ak to urobíme, budeme vás v tom čase informovať.

Vaše osobné údaje použijeme iba na účely, na ktoré boli zhromaždené, alebo v prípade potreby v primerane kompatibilnom prípade. V prípade, že potrebujeme použiť vaše údaje na nesúvisiaci nový účel, oznámime vám a vysvetlíme právne dôvody pre spracovanie.

Vaše osobné údaje môžeme spracovať bez vášho vedomia alebo súhlasu, ak to vyžaduje alebo umožňuje zákon.

3. AKO ZÍSKAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Môžeme zhromažďovať údaje o vás tým, že nám poskytnete údaje priamo (napríklad vyplnením formulárov na našich stránkach alebo odoslaním e-mailov). Pri používaní našich webových stránok môžeme automaticky zhromažďovať určité údaje pomocou súborov cookie a podobných technológií. Viac podrobností nájdete v našich pravidlách súborov cookie: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Môžeme dostať údaje od tretích strán, ako sú poskytovatelia analytických služieb, ako napríklad spoločnosť Google so sídlom mimo EÚ, reklamné siete ako Facebook založené mimo EÚ, napríklad poskytovatelia vyhľadávacích informácií, ako napríklad spoločnosť Google so sídlom mimo EÚ, poskytovatelia technických, platobných a doručovateľských služieb , ako sú makléri údajov alebo agregátori.

Môžeme tiež prijímať údaje z verejne dostupných zdrojov, ako je napr. Dom spoločnosti a register voličov v rámci EÚ.

4. MARKETINGOVÁ KOMUNIKÁCIA

Našim zákonným dôvodom na spracovanie vašich osobných údajov, ktoré vám posielajú marketingovú komunikáciu, je buď váš súhlas alebo naše oprávnené záujmy (konkrétne rozširovanie našej činnosti).

Podľa Pravidiel ochrany osobných údajov a elektronickej komunikácie vám môžeme posielať marketingové oznámenia, ak (i) ste uskutočnili nákup alebo požiadali o informácie o našich tovaroch alebo službách, alebo (ii) ste súhlasili s prijímaním marketingovej komunikácie a v každom prípade ste odvtedy neopustili takéto oznámenia. Podľa týchto pravidiel, ak ste spoločnosť s ručením obmedzeným, môžeme vám bez vášho súhlasu odoslať marketingové e-maily. Môžete sa však kedykoľvek rozhodnúť, že od nás nedostanete marketingové e-maily.

Predtým, než budeme zdieľať vaše osobné údaje s treťou stranou na vlastné marketingové účely, získame váš výslovný súhlas.

Môžete nás alebo tretie strany požiadať, aby ste kedykoľvek prestali posielať marketingové správy, a to tak, že budete postupovať podľa odkazov na odhlásenie v každej marketingovej správe, ktorá vám bola odoslaná.

Ak sa rozhodnete pre prijímanie marketingových komunikácií, táto výnimka sa nevzťahuje na osobné údaje poskytnuté v dôsledku iných transakcií, ako sú napríklad nákupy, registrácie záruk atď.

5. ZVEREJŇOVANIE VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Možno budeme musieť zdieľať vaše osobné údaje so stranami uvedenými nižšie:

• Poskytovatelia služieb, ktorí poskytujú služby IT a systém správy.
• profesionálni poradcovia vrátane právnikov, bankárov, audítorov a poisťovateľov
• Štátne orgány, ktoré vyžadujú, aby sme oznamovali spracovateľské činnosti.
• Tretie strany, ktorým predávame, predávame alebo spájame časti nášho podnikania alebo naše aktíva.

Žiadame všetky tretie strany, ktorým prenášame vaše údaje, aby rešpektovali bezpečnosť vašich osobných údajov a aby sme s nimi zaobchádzali v súlade so zákonom. Tieto osobné údaje iba spracovávame iba na konkrétne účely av súlade s našimi pokynmi.

6. MEDZINÁRODNÉ PREVODY - V PRÍPADE PREVODU Z OKOLIA EHP:

Krajiny mimo územia Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), nie vždy ponúkajú rovnakú úroveň ochrany vašich osobných údajov, tak európske právo zakazuje prenos osobných údajov mimo EHP, ak prevod spĺňa určité kritériá.

Niektorí poskytovatelia služieb tretích strán majú sídlo mimo Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), takže spracovanie vašich osobných údajov bude zahŕňať prenos údajov mimo EHP.

Vždy, keď odovzdáme vaše osobné údaje z EHP, snažíme sa zabezpečiť podobný stupeň bezpečnosti údajov tým, že zabezpečíme aspoň jednu z nasledujúcich ochranných opatrení:

• Vaše osobné údaje odovzdáme iba krajinám, ktoré Európska komisia schválila ako poskytovanie primeranej úrovne ochrany osobných údajov; alebo
• Ak používame určitých poskytovateľov služieb, môžeme použiť osobitné zmluvy alebo kódexy správania alebo certifikačné mechanizmy schválené Európskou komisiou, ktoré poskytujú osobné údaje rovnakú ochranu, akú má v Európe; alebo
• Ak používame poskytovateľov so sídlom v USA, ktorí sú súčasťou ochrany štítu ochrany údajov medzi EÚ a USA, môžeme k nim prenášať údaje, pretože majú rovnaké bezpečnostné opatrenia.
Ak nie je k dispozícii žiadna z uvedených záruk, môžeme požiadať o váš výslovný súhlas s konkrétnym prevodom. Tento súhlas budete mať kedykoľvek právo odobrať.

7. BEZPEČNOSŤ DÁT

Zaviedli sme bezpečnostné opatrenia, ktoré zabránia tomu, aby vaše osobné údaje boli náhodne stratené, používané, pozmenené, zverejnené alebo prístupné bez povolenia. Prístup k vašim osobným údajom umožňujeme len tým zamestnancom a partnerom, ktorí potrebujú poznať takéto údaje. Vaše osobné údaje spracúvajú iba podľa našich pokynov a musia ich zachovať ako dôverné.

Máme zavedené postupy na riešenie akéhokoľvek podozrenia na porušenie osobných údajov a budeme vás a akéhokoľvek príslušného regulátora informovať o porušení, ak sme zo zákona povinní.

8. UCHOVÁVANIE DÁT

Vaše osobné údaje budeme uchovávať len tak dlho, ako to bude potrebné na splnenie účelov, ktoré sme ich získali, a to aj na účely splnenia akýchkoľvek právnych, účtovných alebo reportovacích požiadaviek.

Pri rozhodovaní o tom, čo je správne, je čas, aby dáta pre pozeráme na jeho množstvo, povahu a citlivosti potenciálneho rizika poškodenia plodu pred neoprávneným použitím a zverejnením, účely spracovania, ak tieto môžu byť dosiahnuté inými prostriedkami a zákonným požiadavkám.

Z daňových dôvodov zákon vyžaduje, aby sme uchovávali základné informácie o našich zákazníkoch (vrátane kontaktných, identitných, finančných a transakčných údajov) šesť rokov po tom, ako prestali byť zákazníkmi.

Za určitých okolností môžeme anonymizovať vaše osobné údaje na výskumné alebo štatistické účely, v takom prípade môžeme tieto informácie používať neurčito bez ďalšieho upozornenia.

9. VAŠE PRÁVNE PRÁVA

Podľa právnych predpisov o ochrane údajov máte právo vo vzťahu k svojim osobným údajom, ktoré zahŕňajú právo požiadať o prístup, opravu, vymazanie, obmedzenia, prevod, vzniesť námietky proti spracovaniu, aby prenosnosť dát a (kde zákonný dôvod spracovanie je súhlas) k odstúpiť od súhlasu.

Viac o týchto právach môžete vidieť na adrese:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Ak chcete vykonávať ktorékoľvek z vyššie uvedených práv, pošlite nám e-mail na adresu [chránené e-mailom]
Nebudete musieť zaplatiť poplatok za prístup k vašim osobným údajom (ani za využitie iných práv). Môžeme však účtovať primeraný poplatok, ak je vaša žiadosť za týchto okolností jednoznačne neodôvodnená, opakovaná alebo nadmerná, alebo odmietnete vyhovieť vašej žiadosti.

Možno bude potrebné, aby ste od vás požadovali konkrétne informácie, ktoré nám pomôžu potvrdiť vašu totožnosť a zabezpečiť vaše právo na prístup k vašim osobným údajom (alebo k výkonu akýchkoľvek vašich iných práv). Ide o bezpečnostné opatrenie, ktoré zabezpečí, aby osobné údaje neboli sprístupnené žiadnej osobe, ktorá nemá právo na jej prijatie. Môžeme vás tiež kontaktovať, aby sme vás požiadali o ďalšie informácie vo vzťahu k vašej žiadosti o urýchlenie našej odpovede.

Pokúsime sa reagovať na všetky legitímne žiadosti do jedného mesiaca. Príležitostne môže trvať dlhšie ako mesiac, ak je vaša žiadosť obzvlášť zložitá, alebo ste urobili niekoľko žiadostí. V takom prípade vás budeme informovať.

Ak nie ste spokojný s akýmkoľvek aspektom, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje, máte právo sťažovať sa na Úrad pre komisiu pre informácie (ICO), dozorný orgán Spojeného kráľovstva pre otázky ochrany údajov (www.ico.org.uk). Mali by sme byť vďační, ak by ste nás kontaktovali prvý, ak máte sťažnosť, aby sme sa ju mohli pokúsiť vyriešiť.

10. ODKAZY TRETÍCH STRÁN

Tieto webové stránky môžu obsahovať odkazy na webové stránky, doplnky a aplikácie tretích strán. Ak kliknete na tieto odkazy alebo povolíte tieto spojenia, tretie strany môžu povoliť zhromažďovanie alebo zdieľanie údajov o vás. Tieto stránky tretích strán nekontrolujeme a nie sú zodpovedné za ich vyhlásenia o ochrane osobných údajov. Keď opustíte naše webové stránky, odporúčame vám prečítať si upozornenie o ochrane osobných údajov na každej webovej stránke, ktorú navštívite.

11. COOKIES

Môžete nastaviť prehliadač, aby odmietol všetky alebo niektoré súbory cookie prehliadača, alebo vás upozorňoval, keď webové stránky nastavujú alebo pristupujú k súborom cookie. Ak zakážete alebo odmietate súbory cookie, vezmite prosím na vedomie, že niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stať nedostupnými alebo nefungujú správne. Viac informácií o súboroch cookie, ktoré používame, nájdete na stránke https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

ZMENA OZNÁMENIA:
Rovnako ako u všetkých našich správnych a právnych stránok s upozorneniami, obsah tejto stránky sa môže časom meniť. Preto by táto stránka mohla čítať inak ako pri vašej ďalšej návšteve. Tieto zmeny sú nevyhnutné a vykonané spoločnosťou ClassicCarbs.co.uk, aby sme chránili vás aj našu webovú stránku ClassicCarbs.co.uk. Ak je táto stránka dôležitá pre vás, mali by ste skontrolovať často, pretože nebudú poskytnuté žiadne ďalšie informácie o zmenenom obsahu pred alebo po zmene.

OTÁZKY / KOMENTÁRE / OBAVY:
Môžete tiež navštíviť www.allaboutcookies.org (... alebo https://www.aboutcookies.org/ ) pre viac informácií o cookies, vrátane toho, ako odstrániť všetky naše cookies z prehliadača po opustení našej stránky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa obsahu tejto stránky alebo jednoducho chcete z nás z iného dôvodu kontaktovať, môžete tak urobiť nasledovným odkazom: https://classiccarbs.co.uk/contact-us